ondernemers

Feest op Internationale Vrouwendag in Oisterwijk


Een feest- en inspiratie avond voor vrouwen: Eén wereld, duizend vrouwen – een mix van culturen!

Op Internationale Vrouwendag wordt er wereldwijd extra aandacht besteed aan de rechten van de vrouw. In Oisterwijk vieren we dat met een internationale vrouwenavond. Een avond vol met culturele interactie, inspiratie, informatie, muziek en hapjes. Alle vrouwen en meisjes vanaf 12 jaar zijn welkom. Kom langs met je moeder, dochter en/of vriendinnen!

Datum: zaterdag 9 maart
Tijd: 19.30-22.00u
Kosten: 1 euro entree (ter plaatse te betalen)
Locatie: de Bibliotheek Oisterwijk, Spoorlaan 82E, 5061 HD Oisterwijk
Aanmelden is fijn maar niet verplicht.
Voor meer informatie en aanmelden: Mentorhulp Oisterwijk, Karin Rentmeester, mentorhulpoisterwijk@outlook.com of 06-47933872

Deze activiteit is een samenwerking van Mentorhulp Oisterwijk, Sociaal Huis Oisterwijk, Contour de Twern Oisterwijk, R-Newt Oisterwijk en de Bibliotheek Oisterwijk en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Oisterwijk.