ondernemers

Winnaar appeltaart deelt deze met zijn kornuiten


De winnaar van deze overheerlijke appeltaart heeft het zoets gedeeld tijdens carnaval, met zijn vrienden van LOVO.

Jan (links) deelt de taart met de kornuiten van LOVO.

In januari hebben alle sponsoren van Oisterwijk Nieuws automatisch kans gemaakt op het winnen van een heerlijke appeltaart. Die taart werd spontaan beschikbaar gesteld door een van onze fans. Een leuke actie, die zoals te zien op te foto uiteindelijk veel lol heeft opgeleverd.

Jan Wolfs heeft de taart gewonnen, en bij het maken van een afspraak om de taart te bezorgen, kwam hij spontaan op het idee deze te delen met de vrijwilligers van zijn club, de lokale omroep van Oisterwijk, LOVO. Afgelopen carnavalszondag, tussen de drukke opnamedagen door, konden zij gezamenlijk genieten van een lekker stukje taart bij de koffie.

Dank aan alle sponsoren, de taartenbakster, en ook Jan en zijn kornuiten voor deze foto én de vele leuke video’s!