ondernemers

Zaterdag op TV en daarna komt Phil Bee Cocker Band naar Tiliander Oisterwijk


Aanstaande zaterdag is de Phil Bee Cocker Band te zien in de finale van The Tribute – Battle of the Bands. Tiliander heeft de band al geboekt voor een spetterend optreden in ons Oisterwijk!

De ultieme ode aan Joe Cocker, ‘The Voice of Sheffield’, door Phil Bee, The Voice (Senior) of Holland! ‘Unchain my heart’, ‘Many rivers to cross’, ‘The letter’, ‘n’Oubliez jamais’, ‘You are so beautiful’, ‘Feeling alright’ en uiteraard ‘With a little help from my friends’, alle pareltjes en grote hits van Cocker komen voorbij in dit wervelende muzikale eerbetoon van zeer hoog niveau. Dichter bij Joe Cocker gaat u niet komen! Een 8-koppige band bestaande uit louter topmuzikanten brengt in dik anderhalf uur de ultieme Joe Cocker show, met gevoel, passie en vakmanschap.

Phil Bee Cocker Band is te zien in Tiliander op zaterdag 15 maart 2025 (volgend jaar!) om 20.30 uur. Entree € 27,50. Kaarten zijn nu al te bestellen via Tiliander.com of door te bellen naar 013 207 3333.