ondernemers

Doneer jouw Kerstpakket aan oorlogslachtoffers Oekraïne


Eerder dit jaar ging Dave van den Hout op de fiets naar Oekraïne (klik); deze Kerst vraagt hij alle inwoners om hulp.

 

Dave heeft nog ruimte in zijn wagen…

Dave heeft kennissen in Oekraïne, en toen de oorlog uitbrak twijfelde hij geen moment. ‘Ik stapte in mijn auto en reed richting de Pools/Oekraïense grens. Waar mogelijk kon ik mijn auto inzetten voor het vervoer van Oekraïners die hun land waren ontvlucht of het transporteren van hulpgoederen.’ Kort daarna begon hij een fruitbar, en deelde hij samen met tientallen vrijwilligers uit heel de wereld 1000 fruitsalades per dag uit aan gevluchte Oekraïners. Er werd nog meer ingezameld, en zo hielp hij menig vluchteling aan een warme douche (letterlijk en figuurlijk), kleding schoenen, etenswaren, drinkwater en medische hulpmiddelen.

Kerstpakket

‘Maandag 22 januari 2024 rij ik voor de vierde keer met hulpgoederen naar Oekraïne.’ Bij die rit wil Dave zoveel mogelijk Kerstpakketten naar de Oekraïense inwoners brengen. Help mee en doneer jouw kerstpakket aan een familie in Oekraïne. ‘Wij zorgen ervoor dat het op de juiste plaats terechtkomt.’

Lees hier meer over de stichting, hun doel en het meehelpen aan de steun aan Oekraïense inwoners.