Care Inn

Verdachte van binnendringen en bedreigen in basisschool Oisterwijk was bekende bij Politie


De politie liet woensdagochtend weten dat de verdachte in verzekering is gesteld. Het blijkt een voor de Politie bekend persoon te zijn.

Tot de tanden gewapend gaat de politie de school binnen; daar troffen ze de verdachte niet aan.

De 19-jarige man werd dinsdagmiddag aangehouden in Oisterwijk, nadat de hele ochtend naar hem was gezocht. Hij was die morgen een school binnengevallen en sprak daar in aanwezigheid van leerlingen en leerkrachten dreigende taal. (klik hier voor het bericht van dinsdag)

‘Hij zit in beperkingen. Aanstaande vrijdag wordt hij voorgeleid voor de rechter-commissaris. Bij zijn aanhouding had hij geen wapens bij zich. Hij is bekend bij de politie,’ zo laat de politie deze woensdag weten. Vanwege de opgelegde beperkingen, geeft de politie nu verder geen informatie over deze zaak.