uitgelicht

Rebellion festival in Haaren bereikbaar voor klachten


De organisatie van Rebellion, het Haarense festival volgend weekend, heeft een nummer beschikbaar voor eventuele klachten.

Verschillende DJ’s vermaken het publiek tijdens Rebellion in Haaren (Bron: LOVO).

‘Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij als organisatie nemen om geluidsoverlast te voorkomen, spelen er ook altijd omstandigheden mee waar wij geen vat op hebben. Denk hierbij aan de weersomstandigheden. Deze kunnen ervoor zorgen dat u misschien toch hinder ondervindt van ons evenement. Om eventuele klachten adequaat te kunnen behandelen, hebben we een speciaal telefoonnummer geopend. Wij zouden het prettig vinden als u, bij eventuele klachten, dit nummer belt. Iemand van de organisatie zal u dan te woord staan en op die manier kunnen wij dan ook gericht handelen naar de gebieden die eventueel overlast ondervinden,’ zo laat de organisatie weten.

Klachtennummer

De overlastpreventie-lijn is via 06 51 30 00 44 bereikbaar en open op zaterdag 25 november van 10.00 tot 01.00 uur en zondag 26 november van 10.00 tot 00.00 uur. Formele meldingen van overlast, mocht u er met de organisatie niet uit komen en toch een melding willen doen, zijn welkom bij de gemeente via de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Kijk op www.omwb.nl of bel 073 – 681 28 21.

Mogelijke verkeershinder

In verband met het evenement verwacht de organisatie in het onderstaande gebied extra verkeersdrukte. Er zijn een aantal straten in dit gebied afgesloten voor doorgaand verkeer, deze zijn het onderstaande kaartje rood gemarkeerd. Middels verkeersborden is er een omleidingsroute aangegeven. Het advies is tijdens het evenement dit gebied te vermijden.

Voor eventuele klachten over zaken op de openbare weg is Gemeente Oisterwijk verantwoordelijk (klik), of kan indien echt nodig de politie worden gebeld via 0900-8844, en uiteraard in nood bel 112.

In het blauwe gebied kan verkeershinder optreden; de rode wegen zijn afgesloten voor verkeer.