ondernemers

Laatste tien energiezuinige twee-onder-één-kapwoningen in de verkoop *


De 10 laatste energiezuininge twee-onder-één-kapwoningen van De Lanen 3 in Udenhout gaan deze week in de verkoop. 30 november is er een informatiemiddag.

Verkoopinformatie

De woningen zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten.

Met het succes van de verkoop van de eerste 46 woningen Den Bogerd – De Lanen in Udenhout start op donderdag 30 november de verkoop van de 10 laatste energieneutrale twee-onder-één-kapwoningen van De Lanen 3 in Udenhout. Deze woningen (klik!) zijn van de hand van Bedaux de Brouwer Architecten. Op donderdag 30 november ben je tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom op kantoor van lelieveld Makelaardij in Oisterwijk, Stationsplein 1 (het Station). Kom alles te weten over de woningen, laat je informeren over hoe je je online kunt inschrijven, stel je vragen en neem een brochure mee. Jij bent er toch ook bij?!

Hypotheekadvies
Wil je je voorbereiden op de verkoop? Toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden samen met Midden Brabant Advies. Vanaf de start van de verkoop is alle verkoopdocumentatie, waaronder de brochure en de prijslijst, beschikbaar. Je kunt je dan online inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur en je financiële zekerheidsstelling in je account uploaden. Wil je een financiële toets laten uitvoeren, neem dan contact op met Midden Brabant Advies. Voor de inventarisatie en de toets betaald u geen kosten. Bel 013-5212001 (Keuze 2) of mail naar info@middenbrabantadvies.nl

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer