ondernemers

Drie hockey kampioenteams bij HOCO Oisterwijk


En weer drie HOCO teams die er met de kampioenstitel vandoor gingen!

Meiden onder de 16, team 4.

Afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden gespeeld van de najaarscompetitie. Waar het voor sommige teams al duidelijk was hoe de race zou eindigen, was het voor deze teams superspannend. Het weer zat niet mee en met rode wangen werd er gestreden om die bepalende winnende punten.

Jongen onder de 12, team 3.

De jongens van de Heeren van Brabant JO12-3. Deze jongens spelen alweer even in deze formatie, een samensmelting van de Oisterwijkse, Udenhoutse en Berkel-Enschotse hockeyers. Dat dit heel goed werkt, mag duidelijk zijn na deze mooie overwinning met 6-0 van Warande, de nummer 2 uit de poule.

De meiden van MO16-3 zijn een leuk vriendinnenteam en hebben gezelligheid eigenlijk bovenaan staan. Ze zouden misschien wat harder kunnen trainen, maar door de fijne sfeer onderling, weet iedereen elkaar te vinden op het veld en wordt er goed samen en over gespeeld. De resultaten van dit gezellige team liegen er niet om, ze zijn kampioen in hun poule en dat was uiteraard reden voor een feestje met taart en champagne (0%).

MO16-4 heeft afgelopen weken hard mogen werken, tegen teams die net als zij, ook alles hadden gewonnen in hun poule. Met louter winst en één gelijkspel, is het nu echt tijd voor dit team om een klasse hoger te gaan spelen. Meiden, zet hem op! En aan alle ouders langs de lijn, jullie betrokkenheid heeft zeker bijgedragen aan dit mooie resultaat!

De afsluiting van het najaarsseizoen betekent ook weer het begin van het zaalhockeyseizoen. Over deze totaal andere vorm van hockey volgt binnenkort meer…

Meiden onder de 16, team 3.