Care Inn

Inschrijven van uw bedrijf in Oisterwijk met een postbusadres bij de Kamer van Koophandel *


Herinnert u zich nog dat veel ondernemers vroeger een postbus bij het postkantoor hadden?

 

Een nadeel hiervan was de beperkte grootte van de postbus, waardoor u vaak naar het postkantoor moest om deze te legen. Voor wie in een buitenwijk woonde, kon dit aanzienlijk extra reistijd betekenen. Tegenwoordig is dit niet meer mogelijk, zeker niet in kleinere plaatsen zoals Oisterwijk.

Maar nu is er een betere oplossing! Bij Easystart Office kunt u terecht voor een zakelijk registratieadres en ook voor alleen een zakelijk postadres. Het voordeel van een zakelijk postadres is dat u niet langer fysiek uw post hoeft op te halen: wij scannen uw post in en slaan deze digitaal voor u op. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van een zakelijk postadres, het onderscheid met een zakelijk registratieadres en waarom dit nuttig kan zijn voor uw onderneming.

De voordelen van een zakelijk bedrijfsadres vanuit Oisterwijk

Als u onlangs een onderneming bent gestart of van plan bent dit te doen, is het verstandig om bepaalde aspecten te overwegen die invloed kunnen hebben op het succes van uw bedrijf. Een belangrijk aspect is het adres van uw onderneming. Veel ondernemers gebruiken hun thuisadres, maar om verschillende redenen is dit niet altijd de ideale keuze.

Een zakelijk adres ziet er niet alleen professioneler uit, maar vergemakkelijkt ook uw dagelijkse werkzaamheden. Veel ondernemers kiezen voor een zakelijk postadres omdat hun zakelijke post dan gescheiden blijft van persoonlijke post. Het sorteren van post is daarmee verleden tijd, wat u veel tijd kan besparen die u beter in uw bedrijf kunt investeren. U heeft de keuze tussen alleen een zakelijk postadres of een zakelijk registratieadres.

Het verschil tussen een zakelijk registratieadres en een postadres

Een zakelijk adres kan veel voordelen opleveren (Bron: Pexels.com)

Een zakelijk postadres dient alleen voor het ontvangen van zakelijke post. Als u kiest voor een zakelijk registratieadres, kunt u dit adres ook gebruiken voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Een groot voordeel hiervan is meer privacy. U hoeft uw persoonlijke adres dan nergens meer te vermelden, waardoor klanten dit minder gemakkelijk kunnen achterhalen.

Bovendien biedt een zakelijk registratieadres bij Easystart Office toegang tot extra diensten, zoals flexwerkplekken, diverse vergaderruimtes die u kunt huren en andere faciliteiten die het werken vergemakkelijken. Zo kunt u ervoor kiezen om af en toe buiten de deur te werken en andere ondernemers te ontmoeten, die u mogelijk kunnen helpen met de groei van uw bedrijf.

Als u twijfelt tussen een zakelijk postadres of een registratieadres, overweeg dan wat voor u belangrijk is. Sommige beroepen, zoals deurwaarders, webshops en psychologen, brengen meer risico’s met zich mee. In dergelijke gevallen kan het wijs zijn om uw persoonlijke adres volledig af te schermen. Voor advies op dit gebied kunt u altijd contact met ons opnemen. Easystart Office biedt diverse op maat gemaakte pakketten voor een vaste maandprijs; er is altijd een optie die perfect bij uw bedrijf past.

De voordelen van een zakelijk bedrijfsadres

Als startende ondernemer of iemand die overweegt een bedrijf te starten, zijn er verschillende factoren die u moet overwegen voor het succes van uw onderneming. Een cruciale factor is het adres dat aan uw bedrijf is gekoppeld. Hoewel veel ondernemers hun huisadres in Oisterwijk gebruiken, kan dit om verschillende redenen niet altijd ideaal zijn.

Een zakelijk adres biedt niet alleen een professionelere uitstraling, maar kan ook uw dagelijkse werkzaamheden stroomlijnen. Een van de redenen waarom ondernemers voor een zakelijk postadres kiezen, is om zakelijke post gescheiden te houden van persoonlijke post. Dit bespaart tijd bij het sorteren van post en stelt u in staat om deze tijd te investeren in uw bedrijf. U kunt kiezen tussen een puur zakelijk postadres of een combinatie van een postadres met een zakelijk registratieadres.

Privacy en uitstraling

Bij het kiezen tussen een zakelijk postadres of een registratieadres, is het belangrijk om uw specifieke behoeften en de aard van uw bedrijf in overweging te nemen. Voor sommige bedrijfstakken, zoals juridische diensten, e-commerce platforms of therapeutische praktijken, kan het bieden van een extra laag privacy essentieel zijn. In dergelijke gevallen kan een zakelijk registratieadres de voorkeur hebben.

Als u advies nodig heeft over welke optie het beste past bij uw bedrijf, staan onze experts bij Easystart Office klaar om u te helpen. Wij bieden diverse pakketten aan, afgestemd op uw specifieke behoeften en budget, met een vaste prijs per maand. Zo vindt u altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw onderneming.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer