Care Inn

The Make opent pop-up store in Oisterwijk *


The Make is een slow fashion mode atelier dat haar ontwerpen en patronen maakt in Nederland. De collectie is tot in de perfectie ontworpen en gemaakt met liefde voor design en ambacht.

The Make, tot in de perfectie

In de showroom en tevens winkel op de locatie in Andelst, hebben wij een plek gecreëerd waarin je elkaar in een fijne en vertrouwde setting kan ontmoeten, bewonderen en waar je de collectie kan doorpassen om jouw stijl te vinden. Het onze visie om tijdloze kleding te ontwerpen voor iedere vrouw die op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle kleding. Elke vrouw is anders en daarom komt het voor dat lengtes te lang of te kort zijn of dat er te veel of te weinig ruimte in de taille is. Om die reden bieden wij ook op de locatie in Andelst in eigen atelier als extra service een tailoring service aan. The Make staat namelijk voor hoogwaardige en stijlvolle kleding voor elke vrouw. De collectie is verkrijgbaar in maat 34 tot en met 48.

Bij de The Make doen ze alles net een beetje anders dan traditionele retail, net zoals het ontmoeten en inspireren van de klanten. Naast onze ontmoetingsplek in Andelst, zijn tijdelijke pop-up stores een essentieel onderdeel geworden in de zichtbaarheid en bekendheid. The Make verkoopt haar collecties niet via verkooppunten in Nederland, maar enkel via haar eigen kanalen en dus pop-up stores. En natuurlijk ook online op www.themake.nl

Laat je inspireren en ontdek de collecties van The Make tijdens het pop-up weekend in Oisterwijk. De pop-up store is op donderdag 28 september tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur. Op zondag 1 oktober is onze pop-up geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Ben je verhinderd? Onze showroom in Andelst is het hele jaar door geopend.

Locatie: Dorpsstraat 18, Oisterwijk
Wanneer: 28 september t/m 1 oktober
Goed om te weten: Je ontvangt 10%korting op de gehele collectie en we bieden een kosteloze vermaak service.

The Make is een slow fashion mode atelier

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer