Care Inn

De leukste kleine cadeautjes voor je kids *


Kleine cadeautjes kunnen een grote glimlach op het gezicht van een kind toveren, zonder dat je hiervoor al te diep in de buidel hoeft te tasten. Heb jij dan ook een verjaardag, wil jij een van je kinderen belonen of is er een andere speciale gelegenheid? Dan hebben we hier enkele suggesties voor kleine cadeautjes waarmee jij kinderen echt blij kan maken.

Knutselspullen

Bijna alle kinderen houden ervan om lekker creatief bezig te zijn. Koop wat kleurpotloden, viltstiften, stickers, knutselpapier en lijm. Hiermee kunnen ze tekeningen maken, kaarten knutselen of gewoon hun verbeelding de vrije loop laten. Het stimuleert de creativiteit van je kinderen, die trots kunnen zijn op datgene ze gemaakt hebben.

Puzzels en breinbrekers

Puzzels zijn een leuke manier om kinderen uit te dagen. Denk aan puzzelboekjes met kruiswoordraadsels, doolhoven of sudoku. Ook houten puzzels met kleurrijke stukjes zijn altijd leuk. Grotere kinderen kunnen lekker aan de slag met puzzels met meerdere stukjes.

Wat geef je deze schatjes cadeau? (Bron: Pexels.com)

Bellenblaas

Bellenblaas is een heel eenvoudig en goedkoop, maar vooral ook magisch cadeau. Kinderen kunnen buiten rennen en bellen blazen terwijl ze genieten van het prachtige schouwspel dat ontstaat. Het is dan natuurlijk de truc om je kinderen zo grote mogelijke bellen te laten blazen. Bellenblaas blijft speelgoed waar je kinderen altijd blij mee maakt.

Kinderboeken

Een goed boek kan de verbeelding van een kind stimuleren en de liefde voor lezen aanmoedigen. Er zijn boeken voor alle leeftijden en interesses, waarbij je ervoor kan kiezen om boeken voor te lezen, of ze zelf te laten lezen. Prentenboeken doen het daarbij ook altijd goed!

Kleine knuffelbeesten

Welk kind wordt er nou niet blij van een lief knuffelbeest? Deze zijn in vele soorten, stijlen en maten te krijgen. Knuffels kunnen je kinderen helpen zich veilig te voelen, waarbij een knuffel van een mooie beer, hond of kat natuurlijk ook altijd helpt als een kind zich verdrietig voelt.

Bouwsets

Kleine bouwsets, zoals bijvoorbeeld van LEGO of Duplo, zijn geweldig voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en creativiteit van kinderen. En mochten deze merken iets te prijzig zijn, dan zijn er ook tal van merkloze bouwsets beschikbaar die even leuk kunnen zijn.

Verkleedkleding

Wil jij je kind nog meer stimuleren om de deur naar een wereld vol fantasie en avontuur te openen? Dan is verkleedkleding hier natuurlijk een super keuze. Kinderen laten hiermee hun verbeelding de vrije loop gaan.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer