uitgelicht

En er zijn vast nog meer problemen waar inwoners zich aan storen


Het college van burgemeester en wethouders alsmede de gemeenteraad van Oisterwijk hebben een brief ontvangen van een inwoner die zichzelf zegt te storen. Een noodkreet uit het hart van zo te zien een betrokken inwoner, en wij denken dat er nog meer zaken zijn waar inwoners zich erg, en al heel lang aan storen. Reactie is welkom via onze socials, of stuur zelf een ingezonden brief!

Geacht College van Burgemeester en Wethouders en Raadsleden Gemeente Oisterwijk,

Als echte Oisterwijker storen mij enkele zaken heel erg, en wel zo erg dat ik deze brief naar jullie stuur om aandacht te vragen voor de onderliggende zaken.

1: Kartonnagefabriek
2: Zwembad de Leije
3: Staalbergven
4: Fietsroute de Lind Noord
5: Schoorsteen fam: van Riel Heukelom
6: Tulpenboom Moergestel.

Voor deze zaken heb ik natuurlijk ook oplossingen.

De gebouwen en zwembaden die gerenoveerd moeten worden (Bron: Gemeente Oisterwijk).

1: De schandvlek van Oisterwijk snel afbreken en snel starten met de bouw . Dichtgespijkerde ramen en deuren en een toilet zichtbaar voor iedereen , is geen reclame voor Oisterwijk.
2: Zelfde geld voor de Leije: na 3-4 jaar nu afbreken en het bouwplan er op los laten zoals bekend is. De prijzen van de grond zullen toch niet meer stijgen!
3: Het staalbergven weer gereed maken als natuurbad. Voor de zomermaanden is dit prachtig aan te leggen en zullen vele gezinnen komen zwemmen en recreƫren in Oisterwijk. Wel zorgen voor nette kleedruimten en kassa. Zorg ook zeker voor een goede horeca gelegenheid. Dit hoeft geen miljoenen te kosten!!
4: Daar de terrassen op de Lind geen behoeften meer hebben om op de straat te staan (dat was ten tijde van corona – Red.), kunnen jullie de fietsroute aan de Lind Noord (gaat hier waarschijnlijk om De Lind Zuid – red.) weer wegdoen. Is nu levensgevaarlijk om daar fietsers te laten rijden en dus ook helemaal niet meer nodig!
5: Als gemeenten je eigen druk maken en de krant halen voor een schoorsteen en tulpenboom verdiend geen schoonheidsprijs. Er zijn andere zaken die veel belangrijker zijn in Oisterwijk. Zie
bovenstaande zaken.

Netjes zou zijn, als ik van jullie een bericht terug zou krijgen betreffende deze brief.

Aldus de briefschrijver…