ondernemers

Nemelaer Haaren overwint voetbalclub Heeze

Nadat Nemelaer voor Pasen de 2e helft van de gestaakte wedstrijd bij Marvilde winnend had afgesloten was het weer koploper. Runner-up Heeze werd ook aan de zegekar gebonden al was de uitslag wel enigszins geflatteerd en kwam deze pas laat in de wedstrijd tot stand.

Nemelaer Haaren op bezoek in Heeze.

In het begin van de wedstrijd waren de tegenstanders aardig aan elkaar gewaagd. Nemelaer leek iets sterker. In de 17e minuut ontving Gijs Moerenhout zijn 2e gele kaart van resoluut en goed leidende scheidsrechter v Daal. Heeze moet met 10 verder. Het duurde even voordat Nemelaer uit de mogelijkheden ook wist te scoren. Een knap genomen vrije trap van Gijs van Baast wordt door de doelman met moeite uit zijn doel gewerkt. Matthijs de Waal en Giel vd Ven zijn er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken. 1-0(37). Ook na de pauze bleef Nemelaer geduldig op zoek naar een gat in de defensie van Heeze en had daar moeite mee. Af en toe beten de gasten van zich af en bij een 1-0 stand bleef het spannend. Richting het einde van de wedstrijd wist Nemelaer het krachtsverschil ook in doelpunten om te zetten. Giel maakte het de verdedigers heel lastig waardoor de bal niet goed kon worden verwerkt. Geert vd Ven profiteert en tikt vanaf 5 mtr de bal binnen. 2-0(80). Als toetje weet Nemelaer nog 2 wonderschone doelpunten te produceren. Joeri Vugts combineert met Rick vd Linden waaruit Joeri de doelman weet te kloppen met een schitterende stift in de verre hoek. 3-0(85). In de laatste minuut is het Giel die Joeri met een prachtige assist weet te bereiken en wederom weet Joeri op een geweldige wijze het net te vinden. 4-0(90). Nemelaer doet wat het moet doen en blijft koploper zonder echt groots te spelen.

a.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Sarto in Tilburg waar de wedstrijd start om 14:00 uur.