Care Inn

Luister naar Moergestel Radio digitaal


Beluister hier de zondagse uitzending van Moergestel Radio.

Meepraten kan bij Moergestel Radio, iedere week een andere gast… (Foto: Joris van der Pijll)

Op zondag kunt u van 10.00-12.00 uur luisteren naar het radio-programma ZM met hierin onder andere van 10.00-10.30 uur het Gouwe-ouwe half uur; om 10.30 uur de BOOM-gast, om 11.30 het voetbal-nieuws en verder naast actuele lokale en regionale informatie natuurlijk heel veel leuke muziek.

De presentatie is afwisselend in handen van Ron, Corné, Martin en Peter; de techniek wordt wekelijks georganiseerd door Martijn, John, Joris en Marcel.

De radio-uitzendingen, waar wekelijks een aantal vrijwilligers aan meewerken om de interviews, muziek en informatie bij de inwoners van Moergestel, Heukelom en Oisterwijk in de huiskamer te brengen, worden wekelijks na afloop digitaal aangeboden op deze website.

Beluister hier het eerste uur

Beluister hier het tweede uur