uitpunt

Oisterwijkse broodbakwedstrijd in aantocht


Bij de Kerkhovense Molen hebben ze intussen een tweede informatieavond achter de rug; kennelijk is er grote behoefte om uitleg te krijgen en ervaringen uit te wisselen over het bakken van brood.

 

Tijdens de tweede bijeenkomst konden bezoekers alles vragen over het bakken van brood.

De bakkers van de Kerkhovense Molen doen dat met plezier. Zo hebben Wouter Smetsers en Leen Lagerwerf een enthousiaste presentatie gegeven en er was volop interactie. Mensen waren heel enthousiast. Er waren ca 25 mensen aanwezig en dat was een ideale groepsgrootte. Iedereen kon zijn vragen kwijt. Wisten jullie trouwens dat Wouter en Leen een Facebook-pagina hebben met de titel “Thuisbakkers Kerkhovense Molen”? Daarop worden ook vragen beantwoord. De pagina heeft al vele volgers.

En nu op naar de broodbakwedstrijd van 19 april a.s. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Op de website van de Molen en in de Molen zijn inschrijfformulieren beschikbaar. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving.

Bekijk ook onderstaande video van een vorige informatieavond: