Care Inn

Drinkwater is niet voldoende bij autobrand op N65 bij Oisterwijk


Zondagmiddag reden vijf mannen op de N65 van Den Bosch richting Tilburg toen zij opmerkten dat er rook onder de motorkap vandaan kwam.

Brandweer nam het bluswerk over; iedereen is veilig uit de auto (Foto: Toby de Kort).

Op de N65 bij afslag Oisterwijk werd de auto in de berm gezet. Een aantal passagiers begon met uitladen van koffers en bagage; anderen begonnen met blussen van de brand met liters drinkwater en een kleine poederblusser.

De brandweer van Oisterwijk en Berkel-Enschot kwamen met spoed ter plaatse en hebben de brand verder geblust. Het motorgedeelte van de auto is uitgebrand. De auto kan zeer waarschijnlijk als verloren worden beschouwd. Politie en rijkswaterstaat kwamen ook ter plaatse. Voor de mannen en hun bagage wordt vervoer geregeld. Een berger kwam ter plaatse voor de auto.

Het binnenste van de motorruimte is uitgebrand (Foto: Toby de Kort).