ondernemers

Buddingsound Bigband met koor was groots succes


Breng geroutineerde en enthousiaste muziekbeoefenaars bij elkaar en je krijgt een verrassend indrukwekkende voorstelling.

Bigband meets choir stond afgelopen zaterdag op het programma van Den Boogaard in Moergestel. Een muzikale ontmoeting tussen jazzorkest Budding Sound Bigband, Popkoor Prestige en jazz-zangeres Lisette Spee. Samen vormden zij een prachtig tableau. Een uitverkochte zaal genoot met volle teugen van een boeiend muziekprogramma. Alles zat er in. Van spetterende uptempo jazz en funk tot heerlijke popsongs en lay back ballads. Afgaand op het enthousiasme van publiek en deelnemers wordt deze geslaagde ontmoeting vast en zeker nog eens worden herhaald.

Budding Sound Bigband is binnenkort opnieuw actief in Oisterwijk tijdens Jazz op het Lindeplein op 18 juni.