Care Inn

Muziekevent Sunday Sound Bites rondom Oisterwijk


Goed nieuws voor muziekliefhebbers en levensgenieters: Sunday Sound Bites is terug! Op zondag 7 mei vindt in het buitengebied van Oisterwijk de tweede editie van het muziekevent plaats!

Muziek op het terras bij zes locaties.

Op zes horecalocaties in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom kun je genieten van live muziek van elf muzikanten en bands, lekker eten en drinken én gezelligheid! Alle locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets via het knooppuntennetwerk. De toegang voor Sunday Sound Bites is gratis.

Swingen
De ‘swingende’ locaties van Sunday Sound Bites zijn Bosrestaurant De Belvertshoeve, De Gerrithoeve en Restaurant De 3 Vennen in Oisterwijk, Den Heijkant en de Reuselhoeve in Moergestel en café Mie Pieters in Heukelom. Alle locaties liggen midden in het groen en aan de fietsknooppunten. Verspreid over de zes horecalocaties treden tussen 14.00 uur en 19.00 uur elf artiesten op met een gevarieerd repertoire. Muzikanten van eigen bodem, uit Brabant en zelfs daarbuiten wisselen elkaar af. Met artiesten als Kathleen Willems, Brookside Barn, Bartolo, Tuff Enuff, Solid Soul en Moonglow zijn alle ingrediënten voor een geslaagde editie aanwezig.

Je kunt een mooie fietstour maken langs de verschillende horecalocaties en onderweg afstappen bij de locaties met de muziek van je keuze. Zo kun je genieten van een heerlijke middag vol optredens en gezelligheid. Het programma met meer info over de artiesten en wie waar optreedt, de horecalocaties en de fietsroute vind je op www.bezoekoisterwijk.nl/sundaysoundbites.