ondernemers

Open dag bij Stichting de Belvertshoeve


Stichting de Belvertshoeve opent voor een dagje de deuren.

Stichting de Belvertshoeve is gelegen in de bossen van Oisterwijk. Het is een zorgconcept voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblematieken. Ze helpen jongeren die intensieve ondersteuning nodig hebben en begeleiden hen naar meer zelfstandigheid op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Samen met de begeleiding werken de jongeren hard om hun leven weer op de rails te krijgen. De jongeren wonen in een beschermde kleinschalige woning en kunnen op dezelfde locatie ook leren en werken. Op deze manier bieden zij jongeren dus een unieke combinatie van wonen, leren en werken.

Ben jij benieuwd naar hoe en waar de jongeren wonen, leren en werken? Of ben je zelf, of als professional, op zoek naar een bijzondere beschermd wonen locatie? Neem dan eens een kijkje bij deze mooie stichting op zondag 16 April van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Het adres is Scheibaan 13A, 5062TM Oisterwijk.