uitgelicht

Marvilde-Nemelaer in rust gestaakt na onwelwording trainer


Bij een ruststand van 1-2 voor Nemelaer is de wedstrijd niet meer hervat. Trainer Frank Weijers van Marvilde was tijdens de rust onwel geworden en hij is met ambulance voor controle naar het ziekenhuis afgevoerd.

De spelers van Nemelaer uit Haaren betreden het veld.

De spelers van Marvilde wilden niet verder spelen. Inmiddels gaat het met de trainer gelukkig alweer wat beter. Na de treffers in het begin had Nemelaer de wedstrijd onder controle met een goed perspectief deze ook winnend af te sluiten.

De eerste goede mogelijkheid was voor Nemelaer waar Geert vd Ven niet gelukkig was in zijn keuze. De thuisploeg komt op voorsprong als een hoekschop vanaf 16 mtr ineens op de pantoffel wordt genomen door Robbert Born. Strak in de benedenhoek viel de bal binnen. 1-0(4). Nemelaer trekt de wedstrijd naar zich toe als Luuk Vermeer een vrije trap van Gijs van Baast met het hoofd verlengd. Vervolgens kan doelman v Rooij de kopbal van Joeri Vugts onvoldoende keren waardoor deze in het doel belandt. 1-1(12). Nemelaer zet nog een keer aan en nu toont Luuk zijn kwaliteiten. Op wilskracht wint hij een paar duels en knalt met veel overtuiging vanaf 16 mtr binnen. 1-2(14). Nemelaer blijft de bovenliggende partij. Marvilde kan maar sporadisch dreigend worden en een schitterende aanval via Luuk, Pieter Vugts en Joeri wordt door de doelman ternauwernood gered. In de pauze wordt de wedstrijd gestaakt en wordt het restant op korte termijn opnieuw ingepland.
a.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Best Vooruit.