vacature

Creatief en cultureel centrum De Krekul ontstond in 1966 vanuit kinderatelier


Toen in 1966 zo maar ergens in Oisterwijk een kinderatelier werd gestart, bleek dat later het begin van De Krekul. Door een intensieve samenwerking van de toenmalige gemeentelijke en culturele adviescommissie en diverse particulieren zag een jaar later “Stichting De Krekul” het levenslicht in Oisterwijk.

Bakken van kunstwerken bij De Krekul.

Inmiddels is De Krekul uitgegroeid tot een eigentijds creatief en cultureel centrum waar jaarlijks zo’n 300 cursisten iedere week opnieuw gebruik maken van verschillende cursussen. Er is een breed aanbod met korte en langlopende cursussen zoals fotografie, abstract schilderen, beeldhouwen, beeldend vormgeven voor kinderen, maar ook diverse talen. Deze worden gegeven door onze bevlogen docenten die hun vak verstaan.

Voor het nieuwe cursusjaar, wat gaat starten in September, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons aanbod en zijn op zoek naar docenten op Frans en Italiaans. Ben je docent en wil je graag een cursus geven bij De Krekul die nog niet in ons assortiment zit? Dan kun je via onderstaande mail contact met ons opnemen.

Achter de schermen zorgt het bestuur voor een gestructureerde organisatie. Zij zorgen ervoor dat het niveau van De Krekul de bekende hoge standaard behoud. Zoals bij ieder bedrijf wisselt de samenstelling van de medewerkers ook regelmatig. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar vervanging voor een aantal bestuursleden. Te weten: voorzitter, penningmeester en cursusbeheerder. Meer informatie over deze vacatures kun je vinden op www.krekul.nl

Heb je belangstelling voor een van deze functies en wil je hier graag met ons over in gesprek? Neem dan meteen contact op via info@krekul.nl

Het schilderen van portret of landschap leer je bij De Krekul.