Care Inn

In Moergestel weer mooie club kinderen geslaagd voor hun zwemdiploma


Na wekelijks intensief oefenen in het kleine zwembad aan de Oisterwijkseweg in Moergestel was zaterdag het spannende moment aangebroken om te bewijzen dat deze kandidaten het zwemdiploma verdiend hebben. Alle kandidaten slaagden hiervoor en dat ze daar blij mee zijn, zien je op de stralende gezichtjes na afloop op de foto.

Weer een mooie club met diploma op zak!

Op de achterste rij de kinderen die hun B-diploma hebben gehaald, van links naar rechts: Daniek, Timur, Noor, Tess, Quinn,  Guusje, Tjeu en Duuk. De middelste rij ging voor het A-diploma, met van links naar rechts: Skip, Jits, Roos, Marie, Mia en Liselot. En op de voorgrond voor hun mini-A-diploma van links naar rechts: Bera, Max, Jade, Lize, Xavi, Hein, Wout en Jurre.

Alle van harte gefeliciteerd!