Care Inn

Tovervogel Oisterwijk haalt lege flessen op voor Giro 555 actie Turkije Syrië


Bij iedereen staan de vreselijke beelden van de aardbevingen in Turkije en Syrië op het netvlies. Familieleden in Oisterwijk zijn al dagen in het ongewisse of hun geliefde nog leeft.

Doe mee met de giro 555 actie voor Turkije en Syrië

‘Als wij eens echt konden toveren, dan zouden wij zorgen dat deze vreselijke beelden niet bestonden. Maar helaas kunnen wij dat niet. Wat wij wel kunnen is samen met ouders en leerlingen een steentje bijdragen voor GIRO 555, voor de slachtoffers van deze aardbevingen,’ zo ,laat de school weten, direct na onze oproep (klik hier).

Vanaf morgen 10 februari tot en met woensdag 15 februari kan iedereen lege flessen inleveren in de centrale hal van de school, aan de Terburghtweg 1A in de wijk Waterhoef, Oisterwijk. De flessen zullen donderdag 16 februari worden ingeleverd en de opbrengst wordt gedoneerd aan GIRO 555.

‘Wij hopen zoveel mogelijk flessen te verzamelen voor een mooi bedrag, doet u mee?’

Klik hier voor meer informatie en acties voor Giro 555

Doe je mee?

Ook in onze dorpen wonen familieleden van de in het rampgebied getroffen slachtoffers. Voor de steun aan de slachtoffers van deze ramp is Giro 555 geopend. Via www.giro555.nl is uw donatie welkom. Organiseer je zelf een actie, of doe je mee met een actie waar je graag extra aandacht voor wil? Mail dan kort je informatie naar mail@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low