uitgelicht

Oisterwijkse schrijft eigen lied voor Beste Liedje Uit Eigen Land (+ Film)


De Oisterwijkse Kathleen Willems zingt maandag 13 februari een door haar zelf geschreven nummer.

Kathleen zingt ‘Shot me down’ (Fragment uit de video van NL Music)

Na de voorrondes en stemronde, waarbij de Oisterwijkse hoog scoorde en door kon in de liedjeswedstrijd, kreeg de songwriter nu de opdracht een nummer te schrijven op een door de jury opgedragen thema. ‘Maandag aanstaande moeten we naar Hilversum om het te laten horen. Dat kun je live meeluisteren.’

De jury kiest een winnaar die naar de halve finale gaat en vanaf de volgende dag om 18.00 uur komen de rest van de deelnemers online met een filmpje. Daarna kan iedereen gedurende 48 uur stemmen. De finale is op 20 februari.

Hieronder de eerdere opname in de deelname van Kathleen aan Beste Liedje Uit Eigen Land.