Care Inn

Gemeente Oisterwijk doneert 25.000 euro voor Giro 555 actie Turkije Syrië


Bij iedereen staan de vreselijke beelden van de aardbevingen in Turkije en Syrië op het netvlies; er is veel hulp nodig!

Doe mee met de giro 555 actie voor Turkije en Syrië

Woensdag was er een landelijke actiedag; de afgelopen week is Giro 555 geopend voor donaties. Het college (Burgemeester en wethouders) van Gemeente Oisterwijk heeft besloten namens de inwoners van onze gemeente een bijdrage te leveren aan Giro555 van € 25.000, voor het verlenen van hulp in verband met de aardbeving in Turkije en Syrië.

Klik hier voor meer informatie en acties voor Giro 555

Doe je mee?

Ook in onze dorpen wonen familieleden van de in het rampgebied getroffen slachtoffers. Voor de steun aan de slachtoffers van deze ramp is Giro 555 geopend. Via www.giro555.nl is uw donatie welkom. Organiseer je zelf een actie, of doe je mee met een actie waar je graag extra aandacht voor wil? Mail dan kort je informatie naar mail@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low