ondernemers

Gemeente Oisterwijk: Informatielijn tijdens Karnaval Festival


Dit weekend, 18 & 19 februari, verzamelen duizenden harstyle en hardcore liefhebbers zich op het terrein van Karnaval Festival in Moergestel. Dit grote evenement wordt nu voor de 5e keer georganiseerd. Dit jaar is Karnaval Festival te vinden op een nieuwe locatie, namelijk de velden aan de Pijnendijk in Moergestel.

Tijdens een evenement als Karnaval Festival worden zowel door de organisatie als door de Omgevingsdienst Midden en West Brabant (OMWB) op verschillende locaties en momenten geluidsmetingen gedaan. Onze ervaring is dat Karnaval Festival er alles aan doet om eventuele overlast te beperken. Mocht je toch overlast van afval, wildplassen, hinder van geluid of iets anders ervaren dan kun je dit melden bij de organisatie via de informatielijn: 013-2032131. Zij beantwoorden ook je andere vragen of opmerkingen die te maken hebben met het festival.

Bron: Gemeente Oisterwijk ​

Meer politiek- en gemeentenieuws

Bovenstaande bericht is door de gemeente geplaatst op hun website. Oisterwijk Nieuws verspreid deze berichten automatisch, om u op de hoogte te houden van gemeentelijke persberichten.

Meer politiek- en gemeentenieuws leest u in het thema Gemeente (klik!)