Care Inn

Geschenken voor een zakelijke relatie *


Een relatiegeschenk is een leuke manier om de zakelijke relatie die je met iemand of een bedrijf hebt te benadrukken. Op deze manier kan je de relatie onderhouden en tegelijkertijd iemand blij maken. Er zijn enorm veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen om het relatiegeschenk te bepalen, daarom gaan we in deze blog een aantal leuke mogelijke geschenken bij langs. De focus in deze blog ligt vooral op producten die vrijwel dagelijks gebruikt worden. Lees snel verder!

Investeer in mooie mokken

Bij het kiezen voor een bepaald geschenk is het altijd handig om iets te kiezen wat in het dagelijks leven regelmatig wordt gebruikt. Op deze manier weet je vrijwel zeker dat de ontvanger het gaat gebruiken en dat hij of zij er ook plezier van heeft. Een leuke en toegankelijke optie is servies en dan met de nadruk op mokken. Dit is heel erg geschikt als cadeau, want wie drinkt er op werk nou niet een bak koffie of thee? Wanneer je de mok laat bedrukken met jouw bedrijfslogo is er ook echt iets persoonlijks aan verbonden. Op deze manier zal degene die de mok heeft gekregen hier elke keer even bij stil staan wanneer deze de mok weer gebruikt, daardoor wordt er een positieve herinnering verbonden aan het geschenk. Een leuke mok als geschenk geven is dus zeker de moeite waard!

Laat aanstekers bedrukken

Om de lijn van artikelen die dagelijks worden gebruikt nog even door te trekken, zijn aanstekers ook een goede optie voor een relatiegeschenk. Doorgaans gebruiken veel mensen bijna dagelijks wel een aansteker, zelfs de mensen die niet roken steken met regelmaat het gasfornuis of de barbecue aan. Aanstekers bedrukken zorgt voor net dat extra stukje persoonlijkheid aan het geschenk. Net als bij de mokken is de aanstekers bedrukken met het bedrijfslogo erg leuk. Ook hier zal de ontvanger van het cadeau elke keer dat hij de aansteker gebruikt toch weer even stilstaan bij het feit dat hij hem van het bedrijf in kwestie heeft ontvangen. Het zijn vaak juist de kleine dingetjes zoals hiervoor genoemd die ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn en blijven met het bedrijf.

Duurzame tassen

Duurzame tassen zijn een fantastisch zakelijk geschenk dat je kunt geven aan je klanten. Niet alleen zijn ze modieus en nuttig, maar als je kiest voor duurzame tassen draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Dit soort tassen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals katoen of bamboe, wat betekent dat er geen plastic of ander schadelijk materiaal bij de productie betrokken is. Het gebruik van deze tassen betekent dus niet alleen dat je een stijlvol geschenk geeft, maar ook dat je je klanten een milieubewust alternatief biedt.

 

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer