Care Inn

Alzheimer Café Oisterwijk over hulp van de huisarts bij dementie


De volgende Alzheimer Café bijeenkomst staat gepland op dinsdag 28 februari.

Het thema: De rol van de huisarts en praktijkondersteuner bij dementie. Gastspreker is huisarts J. Goossens, werkzaam bij Huisartsenpraktijk Van Dijk in Oisterwijk. Deze avond zal het gesprek gaan over de rol van de huisarts en praktijkondersteuner bij het ziektebeeld dementie. Er zal door de huisarts worden ingegaan op vragen zoals:

– Wat kan de huisarts betekenen?
– Kan de huisarts de diagnose stellen en hoe verloopt het onderzoek?
– Wanneer wordt iemand doorverwezen naar de geheugenpoli?
– Wat kunt u van de huisarts verwachten in het vervolgtraject, nadat de diagnose is gesteld?
– Wat is de rol van de praktijkondersteuner?

Kom luisteren en meepraten bij het Alzheimercafé

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

 Meer over dementievriendelijk Oisterwijk

DTZ logo low