Care Inn

Gravelbike MTB tocht in Oisterwijk


Op vrijdag 30 december 2022 wordt er voor de 1e keer een gravelbike/mtb tocht gehouden in en rondom de gemeente Oisterwijk, waarvoor door de gemeente Oisterwijk vergunning is verleend.

 

Scan de code of KLIK HIER en doe mee!

De route wordt middels pijlen aangegeven (Groenseizoen en De Tweewieler) en route loopt via wegen/paden die bereden mogen worden met een Gravelbike/MTB. De tocht gaat door mooie natuur en de deelnemers krijgen uiteraard mee om de natuur te respecteren (Denk aan afval). De afstand binnen de gemeente Oisterwijk (Heukelom/Haaren/Oisterwijk) is ongeveer 47,5 km. Na ongeveer 20 km kan er een korte pauze worden genomen bij café het Draaiboompje te Moergestel. Bij aankomst kan de MTB afgespoten worden in de directe omgeving van de start bij Antoine Verhulst. Dit wordt middels borden aangewezen.

Inschrijving

Inschrijven ter plaatse bedraagt contant 12,50 euro (inclusief 2 consumpties). Vertrek en aankomst is vanaf Mie Pieters Laag Heukelomseweg 13 te Heukelom. Inschrijving vindt plaats vanaf 10.15 uur. Vertrek vanaf 10.15 tot 11.30 uur. De inschrijving op locatie wordt gedaan door leden van de Stichting Rick met ondersteuning van medewerkers en bezoekers van Sport- en Zorgatelier WYzorg uit Oisterwijk. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Rick. Deze Stichting maakt fietsen weer mogelijk als dat niet meer zo vanzelfsprekend is

Deelname geschiedt geheel voor eigen risico. Verder is er EHBO aanwezig en bij het uitzetten van het parcours krijgt de organisatie hulp van fietsfanaten van de KBO Berkel-Enschot.

DTZ logo low