ondernemers

Eerste sauwelaars Moergestel bekend


Wie gaan er schuil achter de vijf silhouetten? Misschien zit een van de deelnemers wel tegenover je aan de koffie met een kletskop.

Twee van de vijf zijn al bekend gemaakt; wie volgt? (Bron: Facebook SMC)

Zaterdag 7 januari 2023 om 10.00 uur is de dag van de kaartverkoop voor het Sauwelen in Den Boogaard, de zaal gaat om 8.00 uur open, dus zorg dat je op tijd bent! Kaartjes zijn enkel dan en louter op locatie te verkrijgen. Zorg dus dat je die dag omcirkelt in je nieuwe agenda, de voorverkoop wordt namelijk ook nog eens heel gezellig! Je kunt dan maximaal 4 kaarten per persoon scoren. De kaarten voor vrijdagavond 10 februari (try-out)kosten 10 euro per stuk. Die voor zaterdagavond 11 februari (met orkest en after party) kosten 12,50 euro. Zorg dat je er op tijd bij bent!

En zo weet je begin februari hoe de sauwelaars het er vanaf brengen. In een mix van oud en nieuw, ervaren en debutant, staan op 10 en 11 februari vijf tonpraoters garant voor een avond vol plezier, vertier en een ‘klein’ glaasje bier. De eerste sauwelaar voor de editie van 2023 is bekend: Jaap de Groot. En ook de tweede sauwelaar is een oude bekende: Maikel Denissen! Komende week maakt SMC bekend wie de andere drie personen zijn die in de ton gaan kruipen.