ondernemers

Creatief ontmoeten en ook Sinterklaas bij Sociaal Huis


Sinterklaas was deze week bij het Sociaal Huis in Haaren, en meteen ook wat aandacht voor ‘Creatief Ontmoeten’.

Sinterklaas en Pieten op bezoek bij het Sociaal Huis in Haaren.

Tot grote verrassing waren Sinterklaas en zijn Pieten deze week op bezoek bij Sociaal Huis in Haaren. Hij bracht daar cadeautjes voor de vrijwilligers die daar op locatie elke week werken. De vrijwilligers zijn ingelicht en kunnen hun cadeautje bij Sociaal Huis ophalen. Er klonk uiteraard een ‘Dank u Sinterklaas’.

Creatief

Deelnemers kunnen op woensdagochtend leren werken met verschillende creatieve technieken. Werken met stof, wol, plastic en dergelijke om iets moois te maken voor zichzelf of voor een ander. Voor de naailes worden nog naaimachines gezocht, en de groep zoekt ook nog breinaalden, haaknaalden, draadtangen, snoeitangen, nietapparaten en lijmpistolen. Kan jij hier in ondersteunen? Breng deze dan naar Sociaal Huis, Mgr Bekkersplein 2 in Haaren, ingang is aan de achterzijde van het oude gemeentehuis. Openingstijden zijn dinsdag 13:00 uur tot 14:30 uur, woensdag 13:00 uur tot 15:30 uur en donderdag 9:30 uur tot 11:30 uur.

Ook voor een bezoek aan de locatie, vragen of hulp bent u altijd welkom.

DTZ logo low