carnaval 2023

Kerstkaartenactie en kleurwedstrijd in de Bibliotheek


December is aangebroken. Een speciale periode met lichtjes en samenzijn. Helaas zijn er nog heel wat mensen die zich juist in deze periode eenzaam voelen en/of door beperkingen hun huis niet uit kunnen. Wat extra aandacht maakt voor hun een groot verschil.

Lever je Kerstkaart in bij de Bibliotheek!

Vorig jaar heeft de Bibliotheek voor deze mensen Kerstwensen ingezameld die zijn verspreid door de wijkteams van Thebe. Ze kregen hier heel veel dankbare reacties op. De inzenders hebben voor die mensen gezorgd voor een klein lichtpuntje in de donkere dagen en een warm gevoel van aandacht. Ook dit jaar zamelt de Bibliotheek weer Kerstwensen in voor de kwetsbare mensen in de gemeente Oisterwijk. De verzamelboxen zijn te vinden in de Bibliotheek Oisterwijk, de Bibliotheek Moergestel en de Place to Bieb in Haaren. Lever ook een kaartje, gedichtje of leuke tekening in bezorg daarmee een mede-inwoner een lichtpuntje. Je kunt je Kerstgroet t/m 18 december inleveren. De wijkteams van Thebe zullen de wensen in de week voorafgaand aan Kerstmis, weer verspreiden onder hun cli├źnten. Alvast dank voor je bijdrage!

Kleurwedstrijd
Voor de kinderen liggen er kleurplaten klaar in de Bibliotheek Oisterwijk, de Bibliotheek Moergestel en de Place to Bieb in Haaren. Op de kleurplaat staan Kerstballen die ze in mogen kleuren of beplakken. Alle ingeleverde Kerstballen komen aan een slinger in de Bibliotheeklocaties te hangen. Degene die de mooiste en origineelste Kerstballen inlevert, wint een prijs! Per locatie wordt een winnaar gekozen. Inleveren kan t/m 24 december.

 DTZ logo low