ondernemers

Bas Gösgens nieuwe hoofdtrainer Trinitas Oisterwijk


Het bestuur van V.V. Trinitas Oisterwijk is trots te kunnen melden dat oud-prof Bas Gösgens voor het seizoen 2023-2024 is aangetrokken als hoofdtrainer bij de club.

Bas Gösgens nieuwe hoofd trainer Trinitas Oisterwijk.

Na vier jaar Pierre van Berkel staat er volgend jaar dus een nieuwe hoofdtrainer voor de groep. Bas heeft als trainer een prachtig CV opgebouwd en was eerder eindverantwoordelijk bij SV Deurne, UNA, UDI ’19, ZSV Zeilberg, BVV, OJC Rosmalen en begon zijn carrière met een zeer succesvolle periode bij RKSV Oisterwijk. Hoogtepunten in zijn trainersloopbaan waren kampioenschappen in de hoofdklasse met SV Deurne en UNA, promotie naar de 3e divisie met UDI ’19, daarnaast bereikte hij met RKSV Oisterwijk als tweedeklasser de finale van de districtsbeker. Bas is op dit moment voor het vierde seizoen actief bij eersteklasser SV TOP en gaat dus volgend seizoen aan de slag bij Trinitas in Oisterwijk.