ondernemers

Beeldbank Oisterwijk: Straatinterview sfeerverlichting


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

 

 

Straatinterview – Sfeerverlichting op De Lind, 1993

 

De weekmarkt was een geliefde plek voor het afnemen van interviews (Fragment uit de film van LOVO).

Mia Braakhuis en Tonny van der Heijden gingen zo’n dertig jaren terug met regelmaat, gewapend met camera en microfoon, de straat op om namens LOVO bij passanten te informeren naar hun visie op ’n bepaald onderwerp. Mooi is het om te zien als over een onderwerp in dertig jaren de tegenpolen nog even sterk aanwezig zijn. Neem ‘De lichtjes op De Lind’. Vraag er nu naar en het contrasteert van: “Ja, geweldig sfeerrijk!” tot “Pure geld- en energieverspilling!” Was dat destijds anders? Luister en kijk zelf. En ook in deze film mag Pieter Smit weer het -gevatte- laatste woord hebben!

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk