Care Inn

Alzheimer Café Oisterwijk over respijtzorg en vakantie


Het volgende Alzheimercafé staat gepland op dinsdag 20 december.

Soms heb je als mantelzorger even wat meer tijd voor jezelf nodig. Je zou de zorg voor je naasten even willen loslaten en overdragen aan iemand anders. Het overdragen van de zorg heet respijtzorg. Er zijn verschillende vormen van respijtzorg; van mantelzorgondersteuning thuis tot samen op vakantie gaan. Diek en Inge van BORG Raad in Zorg vertellen u daar dan graag meer over.

Kom luisteren en meepraten bij het Alzheimercafé

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

 Meer over dementievriendelijk Oisterwijk

DTZ logo low