Care Inn

Woodstock en Central Park bij Stokske Live in Moergestel


Woodstock , Route 66 en Central Park pronken op de poster; het zijn de sferen uit die tijd; Engelstalige nummers uit de jaren 60&70. In Grand café ’t Stokske in Moergestel luistert u zondagmiddag 20 november om 14.30 uur opnieuw naar muziek van Hijme & Joris. Voor herhaling vatbaar, en de entree is gratis!

Hijme&Joris spelen nummers met deze sferen…

Het duo brengt Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70 terug naar vandaag. Afwisselend, in een opzwepend modern en vooral swingend jasje, er mag dus ook gedanst worden. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix. Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleidt al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.

Ze waren al eerder in ’t Stokske in Moergestel, en dat was heel gezellig! Voor herhaling vatbaar!