Care Inn

Wat kon Sinterklaas doen met 250 euro?


Nog een paar dagen en Sint is weer in het land. Een spannende tijd breekt dan aan voor de kinderen. Wat zullen ze in hun schoen krijgen?

Aanmelden voor zo’n Sinterklaas-verrassingsdoos kan tot 11 november.

Helaas slaagt de Sint er niet in om bij alle kinderen de schoen te vullen met mooie cadeautjes. Misschien is dit bij jou thuis ook het geval. Dan is er hulp. De stichting ‘Oh Kom maar eens kijken’ helpt gezinnen met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren die om financiële redenen niet of moeilijk het sinterklaasfeest kunnen vieren. Als jij hulp nodig hebt van Sint, meld je dan aan via de website www.ohkommaareenskijken.com. Dit kan nog tot 11 november.

Stichting ‘Oh Kom maar eens kijken’ zorgt voor de cadeautjes. Het enige wat ze nodig hebben, zijn de verlanglijstjes van de kinderen. Zij mogen namelijk zelf het cadeau uitkiezen. Zo hopen de vrijwilligers van de stichting dat ze ook dit jaar weer kunnen zorgen voor een mooi Sinterklaasfeest.

Donateurs
‘We doen dit niet alleen, maar samen met onze donateurs. Waar we erg blij mee zijn. Zo heeft Oisterwijk Nieuws vorig jaar 250 euro gedoneerd. Van dit geld kunnen we zeker 8 kinderen blij maken met een cadeau dat ze graag willen hebben.’ De cadeautjes worden nog aangevuld met wat lekkers, zowel voor de kinderen als voor het gehele gezin. Zodat ze er een gezellige Sinterklaasavond van kunnen maken.

 

DTZ logo low