Care Inn

Sinterklaas intocht in Oisterwijk live te zien bij LOVO


Kinderhartjes gaan sneller kloppen, de boot van Sinterklaas is bijna in Nederland.

Sinterklaas op het bordes van Tiliander Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

De roetveegpieten zijn de laatste kadootjes aan het inpakken voor Peter, Ilse, Fred, Annemieke en alle kindjes. Sinterklaas is nog aan het lezen in het sinterklaasboek. “O zo snel” ligt nog even te rusten, voordat hij vanaf zondag over de daken gaat lopen. Sinterklaas zal zondag 13 november om 14.14 uur met de trein aankomen op het Station in Oisterwijk.

De kinderen en hun ouders wachten dan uiteraard niet op het perron, maar op het plein voor het station, dat is veilig en daar kunnen ze de goedheiligman allemaal heel goed zien. Daarna volgt een route richting het Sint Nicolaasplein en zal Sinterklaas vanaf het bordes bij Tiliander worden ontvangen door burgemeester Hans Janssen.

LOVO zal live verslag doen van de aankomst. Zo kan iedereen, langs de weg of via de TV, het heuglijke moment volgen, en die avond ook vast en zeker de schoen zetten.

Klik en lees hier meer berichten over Sinterklaas