uitgelicht

Nu aanmelden voor snertmiddag Westend met Oisterwijkse Ameezingduo


Stichting Ontmoetingscentrum De Coppele organiseert op zondag 20 november weer een gezellige snertmiddag voor alle senioren die op 1 januari 2022 66 jaar of ouder zijn en wonen in de wijk Oisterwijk West en Heukelom.

U mag meezingen met dit amazing (geweldige) duo!

Tijdens deze middag kunt u genieten van elkaars gezelschap en van koffie / thee / erwtensoep / roggebrood met zult / roggebrood met spek / een gezellig muziekje / drankjes. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het A-meezingduo.

De entree bedraagt € 2,00 per persoon, inclusief twee consumpties. Kaarten zijn af te halen in De Coppele op maandag 7 november tussen  14.00 en 16.00 uur of woensdag 9 november tussen 10.00 en 12.00 uur.Het thuisbezorgen van de kaarten is vanwege beperkt aantal vrijwilligers helaas niet mogelijk.

Wel zijn er mogelijkheden om voor de snertmiddag vervoer voor u te regelen. Mocht het vervoer naar De Coppele problemen opleveren, dan kunt u dit bij de aanmelding doorgeven.

Voor eventuele vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Frans van Iersel  via 06 – 28 73 15 76 of Mieke Verhoeven via 06 – 23 31 44 87.

DTZ logo low