Care Inn

Zang en Vriendschap nodigt projectleden uit mee te zingen


Op zaterdagmiddag 17 december zal Zang en Vriendschap een kerstconcert geven in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Dat betekent dat het koor de komende weken kerstmuziek gaat instuderen.

Zang en Vriendschap

Muziek van Bach, Müller, enkele Christmas Carols en spirituals staan op het programma. Op dinsdagavond 8 november trappen ze dit kerstproject af met een workshop van Anneke Hageman – van der Holst, zangdocent in Helvoirt. Daarom begint de repetitie die avond een half uurtje eerder: om half 8. Projectzangers zijn van harte welkom om tot 1 januari mee te zingen. Projectzangers repeteren daarna elke dinsdagavond mee van 20 tot 22 uur en doen tot 1 januari mee aan alle activiteiten van het koor. Meer informatie: www.zangenvriendschap-oisterwijk.nl