Krekul

Raadslid en fractievoorzitter Inge van Beers stapt op bij Algemeen Belang Oisterwijk


Vanaf 5 november gaat Inge van Beers verder als zelfstandig raadslid voor de gemeente Oisterwijk.

Inge van Beers gaat zelfstandig verder.

‘Ik heb mijn lidmaatschap bij Algemeen Belang per direct opgezegd. Ik ben met veel plezier en enthousiasme de afgelopen 6 jaar politiek actief geweest voor Algemeen Belang, maar de situatie die onlangs is ontstaan, heeft mij doen realiseren dat het voor mij eindigt bij Algemeen Belang. Ik ben
dankbaar voor de kansen die ik heb gehad binnen Algemeen Belang en de lessen die ik heb geleerd.’

Van Beers geeft aan dat zij haar lidmaatschap heeft opgezegd omdat ze er geen vertrouwen in heeft dat de situatie bij Algemeen Belang zal veranderen of verbeteren. ‘Ik wil de Algemene
Ledenvergadering dan ook niet afwachten. Deze situatie belemmert mij in dat wat ik het liefste doe en waarvoor ik in de politiek actief ben: er voor de inwoners van onze gemeente zijn en samen met hen en collega raadsleden realiseren wat we samen belangrijk vinden.’

Het rommelde bij AB; het partijbestuur stelde recent voor de partij op te heffen (klik hier).