Care Inn

NAH lotgenoten bijeenkomst


Op zaterdag 12 november is er weer een NAH lotgenoten contactbijeenkomst. Dit is bedoeld voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Bijeenkomst voor mensen met NAH in Oisterwijk

De bijeenkomst is van 10.30 tot 12.00 uur bij Sport- en Zorgatelier WYzorg, Le Sage ten Broeklaan 2 in Oisterwijk. Thema deze keer is: ‘Uitleg NAH’. Heb jij in het verleden hersenletsel opgelopen? De oorzaak maakt niet uit. Meld je aan en ontdek of het lotgenoten contact iets voor jou is. Samen met een ervaringsdeskundige gaan we in een vertrouwde rustige sfeer samen in gesprek. Graag aanmelden via LGC-NAH-oisterwijk@outlook.com

De volgende bijeenkomsten zijn na 12 november, op 14 januari 2023, 11 maart 2023 en 13 mei 2023. Bel voor meer informatie: Irma de Bresser: 06-14643193.

DTZ logo low