Care Inn

Leer Jeu de Boules van gediplomeerde instructeurs bij PCO Oisterwijk


Op dinsdagmorgen 10 januari start een trainingen gegeven door de gediplomeerde instructeurs Joke en Harrie.

Bij PCO kan men in de herfst en winter gewoon doorspelen in de hal.

Er volgen daarna nog vijf trainings ochtenden op 17, 24, 31 januari en 7 en 14 februari. De trainingen vinden plaats op dinsdagochtenden van 09.30 uur tot ongeveer 11.30 uur. Voor oud-cursisten en “geoefende” beoefenaars worden er speciale onderdelen ingebouwd om nog meer van het spel te kunnen genieten. Bij mooi weer kan er buiten getraind worden, maar gezien de tijd van het jaar is binnen spelen in de mooie hal van PCO waarschijnlijker.

Voor leden zijn er geen kosten aan verbonden, niet leden betalen € 20 maar die ze terug krijgen als ze lid worden van de PCO. U kunt zich aanmelden door inschrijven op het formulier in het clubhuis of telefonisch bij een van onze instructeurs Joke van Helvoort – 0637737111 en Harrie de Brouwer – 0620229677.