ondernemers

Nemelaer kan de muur van Geldrop niet slechten

De wedstrijd bleek in de 1e minuut al beslist. Geldrop profiteerde van een grote fout en heeft die voorsprong met succes tot het einde kunnen verdedigen omdat Nemelaer geen bres kon slaan in hun defensie.

Nemelaer Haaren

Nemelaer begon goed aan de wedstrijd en werd al snel dreigend echter de 1e diepe bal van Geldrop werd niet goed ingeschat door de defensie waardoor Rensel Bryson kan profiteren en op de valreep de bal ook kan binnen tikken. 0-1 (2). Een domper op de goede intenties. Nemelaer weet kansen te creëren. Doelman Len van Gestel toont zijn kwaliteiten op een paar pogingen van Joeri Vugts en Rick vd Linden knalt vanaf 11 mtr een vrije bal hard over het doel uit een voorzet van Jasper van Venrooij. Het enige echte wapenfeit voor Geldrop bestaat uit een schot van Lars de Haas wat naast het doel verdwijnt.

In de tweede helft parkeert Geldrop de bus en zien we maar 1 ploeg voetballen. Het lukt Nemelaer helaas maar zeer spaarzaam om echt dreigend te worden. Mogelijkheden worden met veel passie en strijd verijdeld en sporadisch moet Nemelaer opletten bij een counter van de gasten. 10 min voor het einde moet Pieter Vugts het veld verlaten door een tweede gele kaart waardoor het nog moelijker wordt de verdiende gelijkmaker te scoren. Uiteindelijk trekt Geldrop de overwinning over de streep en moet Nemelaer een zure nederlaag slikken.
as zondag staat de volgende ronde van de beker op het programma en komt JEKA uit Breda op bezoek.