ondernemers

Het was aanschuiven bij de finish van GP Oisterwijk


Afgelopen weekend werd op streekpark Klein Oisterwijk de Grote Prijs van Oisterwijk gereden ‘op het veld’.

Beetje schuiven, dan kan iedereen het zien (Foto: LOVO)

Het veldrijden staat in Oisterwijk goed op de agenda. Zo goed at naast de lokale omroep LOVO, onder andere ook Eurosport aandacht geeft aan het evenement. Het was dan ook een beetje schuiven in het persvak: “Schuif jij een stukje op, camera hoog of camera laag, want dan heb ik ook beeld van de finish,” aldus de filmers die op deze manier voldoende ruimte hadden elkaars hoofd te omzeilen.

Honderden veldrijders kwamen na hun barre inspanning moe gestreden over die finish. Ryan Kamp bij de heren, Puck Pieterse bij de dames en Yordi Corsus rammelde bij de jeugd als eerste over de lijn. gevolgd door sportievelingen die minstens zo trots mogen zijn op hun prestatie, want veldrijden is zwaar werk.

U leest alle uitslagen van GP Oisterwijk hier, en binnenkort de opname van LOVO uiteraard ook via onze kanalen.

Hier alvast een blik van winnares Puck Pieterse vanaf haar eigen fiets: