uitgelicht

Meer nieuws van Sinterklaas voor Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk


Sinterklaas is onderweg met zijn Pieten, en stuurt ons af en toe wat berichtjes, zodat we jullie allemaal op de hoogte kunnen houden van dit geweldige kinderfeest.

Want dat is het, de verjaardag van Sinterklaas vieren met de lieve kinderen uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk.

Sinterklaas en zijn Pieten in Tiliander Oisterwijk (Foto: Masja Vlaminckx).

Vorige week konden we alvast de intochten van Sinterklaas en zijn Pieten vermelden, zodat alle kinderen en hun familie die dagen vrij kunnen houden. Er is een lied met videoclip in de maak, en de diverse ontmoetingen met de Goedheiligman zijn in voorbereiding.

Help!

Voor het mooie maar ook wat grotere Oisterwijk heeft Sinterklaas om hulp gevraagd. Als hij op 13 november aankomt in Oisterwijk, kan hij wel wat hulp gebruiken. Wie wil de Sint helpen? Ben je 18 jaar of ouder, stuur dan snel een mailtje naar  secretariaat@sinterklaasinoisterwijk.nl, zodat we straks uit volle borst kunnen zingen:  Hij komt, hij komt, hij komt die goede Sint… Blijf ons volgen, we vertellen snel meer!

Vlogpiet is weer in Haaren!

Moergestel

Voor Moergestel is deze maandag de jaarlijkse collecte begonnen en kunnen de kinderen ook worden aangemeld voor een ontmoeting met de Sint. Vrijwilligers bezorgen deze week de brief en envelop bij u aan huis. Indien u kinderen heeft in de leeftijd van 2 t/m 8 jaar dan kunt u deze opgeven via de invulstrook die onderaan de brief zit. De donaties kunnen worden ingeleverd bij de vermelde lokale winkeliers. Goed te benoemen: behoed u voor allerlei andere collectes aan de deur, in naam van de Sint.

Haaren

Hebben jullie ook zo genoten vorig jaar bij kasteel Nemerlaer? Ook dit jaar komen Sinterklaas en Vlogpiet weer naar Haaren om samen met alle kinderen (t/m groep 5) een onvergetelijk sinterklaasfeest te vieren. Je kan daarvoor inschrijven via dit formulier.

Heukelom

Gaat Sinterklaas de kinderen in Heukelom vergeten? Nee! Ze zijn uiteraard ook van harte welkom op het station van Oisterwijk, maar als ze goed opletten, kunnen ze Sinterklaas en zijn Pieten \zelfs al iets eerder zien. De trein die de Sint naar Oisterwijk brengt, komt immers dwars door Heukelom! En vanaf 13 november je schoen zetten, met tekening plus wortel!

Klik en lees alle berichten over Sinterklaas in onze dorpen