ondernemers

IJsbaan en avondshoppen met Wintervillage en Winterglow in Oisterwijk


Voorzichtig gaan we richting de winter. De bladeren vallen van de bomen, en de verwarming mag weer aan. Tijd om ook alvast verwachtingsvol uit te kijken naar de winter in ons mooie Oisterwijk.

WinterglO’w

Vrijwilligers helpen bij de Oisterwijkse ijsbaan (Foto: Willie-Jan Staps).

Dat wat voorheen Moonlight-shoppen werd genoemd, gaat tegenwoordig de agenda in als WinterglO’w. In de avond onder het heldere maanlicht genieten van muziek, kraampjes met lekkers, theater, shoppen in de winkels, en genieten van het culinaire dat Oisterwijk te bieden heeft. Vuurtjes op straat, kerstbomen, lampjes boven de weg, en vooral veel (alvast kerst) sfeer! Dit winterevenement vindt plaats op vrijdag 16 december van 17.00 tot 22.00 uur.

IJsbaan
Tegelijk, maar uiteraard ook op andere dagen is de schaatsbaan open. Winter Village Oisterwijk is daarmee compleet; een heerlijke plek voor jong en oud om actief bezig te zijn, of kijken mag ook. Exacte data en tijden volgen nog, maar we kijken nu al uit naar weer een geweldig winters dorpssfeertje!