Care Inn

Boetes voor te snel rijden in Moergestel


De politie heeft meerdere boetes uitgereikt aan automobilisten die op de Oirschotseweg in Moergestel 20 km/ uur of meer te hard reden.

Motor en auto botsen op Oirschotseweg in Moergestel (Foto: Toby de Kort).

Deze vrijdag werden controles gehouden op de Oirschotseweg in Moergestel en de Goirlesedijk in Hilvarenbeek. ‘De vroege dienst heeft vandaag 16 bekeuringen uitgeschreven voor de overschrijding van de maximale snelheid,’ zo laat de politie weten. Daarbij opgemerkt: ‘alle snelheidsovertredingen waren 20 kilometer per uur te hard of hoger!’ De snelheden werden vastgelegd met een lasergun. Daarnaast is er een proces-verbaal uitgeschreven voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Op de Oirschotseweg in Moergestel zijn recent (helaas ook ernstige) ongelukken gebeurd. Onder andere deze met een auto en een motor, en kort daarvoor werd een jongen bij het oversteken geraakt.