Care Inn

Jaren 60 en 70 met Hijme & Joris bij de Posthoorn in Oisterwijk


Zondag 16 oktober is er weer live muziek met Hijme & Joris bij De Posthoorn in Oisterwijk. De entree is gratis!

Kom genieten bij De Posthoorn; het zal deze keer binnen zijn.

Na een mooie herfstwandeling, neerstrijken bij de kachel en luisteren naar muziek uit de jaren 60 & 70. Van 14.00 tot 17.00 uur verzorgen Hijme & Joris de muziek.

Joris op gitaar, Hijme zingt

Na 2 jaar bijna gehele stilstand, is het duo afgelopen voorjaar en zomer bij meerdere locaties in de regio te gast geweest. Met herkenbare nummers, en uit de parate kennis van Hijme komen daarbij ook de nodige anekdotes over de muzikanten van toen. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris vult aan met stem en gitaar; samen brengen zij een gezellig levendige muziekmiddag.

Met Rock ‘n Roll van Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver is het weer gezellig muzikale herinneringen ophalen.