Krekul

Nemelaer Haaren verkoopt de huid duur bij FC Eindhoven


FC Eindhoven had gedurende de wedstrijd meer de bal en leek sterker echter Nemelaer heeft wel degelijk een aantal goede mogelijkheden gecreëerd. Uiteindelijk werd een onnodig doelpunt fataal. De goede mogelijkheden aan het einde van de wedstrijd werden niet benut waardoor de Nemelaer de stunt van vorig jaar bij FC Eindhoven niet kon herhalen en daardoor de 1e competitie wedstrijd verliest.

Nemelaer Haaren versus FC Eindhoven

Het veldoverwicht van de blauwwitten was voor Nemelaer geen probleem. Er werden maar sporadisch kansen gecreëerd door de thuisploeg terwijl Nemelaer wel een aantal keer gevaarlijk was in de omschakeling. Na de pauze wist de thuisploeg de score te openen na een uittrap van Nemelaer. Na 3 balcontacten stond Sabri Haruna vrij voor de ingevallen doelman Rick Pijnenburg. Bekeken verdwijnt de bal in het net. 1-0(50). De goed leidende scheidsrechter N. Ooms had 7 gele kaarten nodig voor de thuisploeg om deze enigszins in toom te houden. Nemelaer ging op zoek naar de gelijkmaker waardoor de gastheer een paar keer kon profiteren van de ontstane ruimte. Doelman en de paal bleken een sta-in-de-weg. Een zuiver doelpunt van Joeri Vugts werd helaas vanwege een vlagsignaal afgekeurd. Nadat Naoufel Bouaouine richting het einde van de wedstrijd zijn 2e kaart ontving werd de druk opgevoerd en wist Nemelaer ook een aantal kansen te creëren. Uiteindelijk trok de thuisploeg de overwinning over de streep en heeft Nemelaer de huid duur verkocht. Nemelaer eindigt de wedstrijd met een gemiddelde leeftijd van 22,5 jaar wat een mooi perspectief biedt voor de toekomst. A.s. komt promovendus Kruisland op bezoek.